HUISSEN PIZZARIA

HUISSEN PIZZARIA Beste pizzaria van Huissen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1060 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Huissen Pizzaria. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 19:48 Duurde veels te lang. Heb bijna 2 uur gewacht. Bestel nooit meer bij dit restaurant. Belachelijk
18 sep 2022 om 18:40 Eten was super goed. Maar de bezorgtijd was veel langer dan aangegeven werd.
7 sep 2022 om 23:32 1,5 liter fles cola besteld , 2 liter fles gekregen omdat de 1,5 liter op waren. Op kosten van de zaak! Respectos
3 sep 2022 om 20:53 Was lekker alleen jammer dat er geen broodje bij de hamburger zat
28 aug 2022 om 20:09 Lekker eten goede kapsalons en pizza en snacks zijn ook lekker
23 aug 2022 om 19:40 Altijd lekkere pizza’s
23 aug 2022 om 19:21 Eten was iets minder maar de bezorger was top heb als nog me flessen cola gekregen ookal moest ik er wat langer op wachten
17 aug 2022 om 8:23 Bodem erg hard
15 aug 2022 om 0:24 Pizza’s mager belegd, breek nog net me tanden niet af. Pizza was lauw. Voor mijn geen pizza”s meer hier.
13 aug 2022 om 7:00 Bezorger was 30 min later als ik had aangegeven. Ik ben gaan bellen was onderweg. Geen vriendelijk personeel. Eten was warm maar slecht belegd.
10 aug 2022 om 23:19 Was lekker alleen weinig friet voor het geld 12.95
7 aug 2022 om 7:43 Erg lang moeten wachten op een koude, slappe en vooral smaakloze pizza. Knoflook saus was waterig en zuur. Ik bestel hier nooit meer, echt goor.